محل لوگو

اتانول


تعداد صفحه : 68
اتانول تاثير در حافظه در بلند مدت.  مدل مولکول اتانول اتانول يا الکل اتيليک يا اتيل الکل با فرمول C۲H۵OH ترکيب شيميائي با بوي خاص و آتشگيري است که در نوشيدني‌هاي الکلي وجود دارد. اين الکل همان ماده‌اي است که خاصيت مست کنندگي دارد و در نوشيدني‌هاي الکلي با درصد‌هاي مختلف پيدا مي‌شود. علاوه بر اين در صنايع مختلف کاربرد فراوان دارند. اين کاربردها در عطرها و ادکلن‌ها و همچنين در وانيل و همچنين به عنوان سوخت در برخي ماشين‌هاي جديد مي‌باشد. براي استفاده از اين الکل در صنايع عطر سازي استفاده مي‌کنند. مخمر آبجو ، قارچي است که با جوانه‌زدن تکثير مي‌شود، اگر اين قارچ در مجاور يک ماده قندي تخمير شود، موادي از خود خارج مي‌کند که خاصيت آنزيمي داشته و موجب دگرگوني قند مي‌شود. در بين قندها ، گلوکز به فرمول C۶H۱۲O۶ است که در انگور وجود دارد که پس از تخمير باعث ايجاد الکل مي‌شود. اطلاعات اوليه  نام آيوپاک نامهاي ديگر فرمول شيميايي وزن مولکولي نقطه جوش نقطه ذوب PH  اتانول اتيل الکل ، الکل اتيليک  46.069gr/mol 78.4 درجه سانتيگراد 114.3- درجه سانتيگراد 7     ساختمان اتانول   تاريخچه اتانول براي انسان از دوران باستان شناخته شده بود، زيرا اين ماده ، جزء اصلي مشروبات الکلي است. جداسازي آن بصورت اتانول نسبتا خالص احتمالا اولين بار توسط "جابر بن حيان" که صنعت تقطير را گسترش داد، انجام شده است. البته بيشتر گمان مي‌رود که اتانول خالص توسط "محمد زکرياي رازي" دانشمند ايراني توليد شده باشد. فرايند توليد اتانول مورد استفاده در نوشابه‌هاي الکلي توسط فرايند تخمير از متابوليسم گلوکز توسط گونه مخصوصي از مخمرها در غياب اکسيژن توليد مي‌شود و در پايان فرايند تخمير غلظت اتانول را با تقطير بالا مي‌برند. براي


مبلغ قابل پرداخت 14,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۷ مرداد ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 248

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما